Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Patricia Paay woedend om sekspop

Entertainer Johan Vlemmix wil een sekspop maken van Patricia Paay. Hoewel Johan zich van geen kwaad bewust was, bleek de diva woedend te zijn op hem. "Te belachelijk voor woorden. Ik ga meneer Vlemmix aanklagen. Ik ga met mijn advocaat zitten en ze zullen van mij horen", vertelde Patricia tegen Shownieuws. Johan reageerde hier op zijn beurt weer op met: "Ik ben natuurlijk altijd een groot fan van Patricia Paay geweest. Ik heb ontzettend veel respect voor haar."

Marc van der Linden: 'Ik ben 115 kilo kwijt'

Royaltydeskundige Marc van der Linden liet in 2016 weten zijn leven flink wilde omgooien. Hij was van plan heel wat af te gaan vallen. Dat het hem inmiddels gelukt is om maar liefst 115 kilo af te vallen, is alleen maar iets om ontzettend trots op te zijn.

De deskundige woog eerder 205 kilo. Via Instagram liet hij weten 115 kilo lichter te zijn. Naar eigen zeggen komt het enorme gewichtsverlies voornamelijk door het zwemmen en sporten. "Je begint eindelijk te zien dat al die uren zwemmen en in de gym effect hebben", plaatste hij bij zijn foto op social media. "Het niet hebben van een sociaal leven heeft dus ook positieve kanten."

Tweeling Jennifer Lopez groeit als kool

De tweeling van Jennifer Lopez is inmiddels alweer tien jaar geworden. Via een Instagram post laat de zangeres weten hoe trots ze is op haar dochter Emme en zoon Max. In de video is duidelijk te zien dat de twee knappe kids enorm gegroeid zijn.

Bij de video plaatste Jennifer het volgende: "Ik kan bijna niet geloven dat het tien jaar geleden is dat deze twee wondertjes in mijn leven kwamen, om alles voorgoed te veranderen. Jullie hebben mijn ziel geheeld en mijn bestaan verjongd. Jullie leerden mij over liefde, het leven en over mezelf, op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik ben voor altijd intens verliefd op deze prachtige gezichtjes."

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

Bron: Telegraaf, Show, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook