Hollywood Breakfast

Dit gebeurde er vannacht terwijl je sliep.

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Robin Thicke en vriendin April Love Geary verwelkomen dochtertje

De kersverse ouders mochten na maanden wachten hun dochtertje Mia Love Geary afgelopen donderdag dan eindelijk in hun armen houden. Het is voor het stel, dat inmiddels alweer drie jaar samen is, hun eerste kindje samen. De zanger heeft wel al een zevenjarig zoontje uit zijn eerdere relatie met actrice Paula Patton.

On 2/22 at 13:33 Mia Love Thicke was born. Thank you God and April Love ❤️!

Een bericht gedeeld door Robin Thicke (@robinthicke) op

Emily Ratajkowski stiekem in het huwelijksbootje gestapt

Het model en haar man Sebastian Bear-McClard waren nog niet zo heel lang samen, maar toch wilde de twee love birds hun liefde met een huwelijk bezegelen. Via social media maakte het model dan ook bekend stiekem getrouwd te zijn. "Ik heb een verrassing. Ik ben vandaag getrouwd." Enne, wie naar de foto's kijkt, kan eigenlijk maar één ding bekijken: Emily en Sebastian zijn tot over hun oren verliefd!

💍ny💍

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

Rose Bertram in het ziekenhuis voor bevalling

Het einde is in zicht en het zal niet lang meer duren voordat het model en haar vriend Gregory van der Wiel hun kleine wonder in hun armen mogen sluiten. Rose ligt op dit moment namelijk in het ziekenhuis in Torento en deelde hiervan vannacht een kiekje op social media. Op dat moment had de blondine nog maar drie centimeter ontsluiting te gaan en dus kunnen we elk moment een kiekje van hun dochter verwachten. To be continued…

It’s happening, only 3cm to go😩🙏🏼❤️❤️❤️ @gregoryvanderwiel

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram) op

Bron: Weekend Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook