Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

NARS Cosmetics komt met bijzondere limited edition collectie

Beautylovers opgelet!

NARS Cosmetics komt met bijzondere limited edition collectie

Beautylovers opgelet! NARS Cosmetics komt met een gloednieuwe collectie in samenwerking met modeontwerper Erdem Moralioglu en aan de beelden te zien wordt het heel betoverende en romantische collectie.

Samenwerking

Na de succesvolle H&M x Erdem-samenwerking slaat het modehuis deze keer de handen ineen met het Amerikaanse make-upmerk. "Ik vond het heel interessant om samen met NARS eens goed naar mijn werk te kijken, en om te zien hoe ver we verschillende elementen via kleur en product konden ontwikkelen", aldus ontwerper Erdem. "Ik vind cosmetica fascinerend en het was bijzonder interessant om nieuwe pigmenten en paletten te ontwikkelen." NARS en Erdem werkten sinds 2013 al een aantal keren samen; backstage tijdens London Fashion Week, tijdens het Met Gala en tijdens de samenstelling van ERDEM X, het 10e jaarboek van de ontwerper. Dit is de eerste keer dat de twee merken samenwerken aan een make-upcollectie.

Strange flowers

De limited-edition Erdem voor de NARS Strange Flowers-collectie zal wereldwijd in april 2018 worden gelanceerd. De collectie bestaat uit 13 producten voor de ogen, lippen en cheeks. De verpakking is versierd met één van de drie originele, speciaal door Erdem gecreëerde bloemenprints.

Lees ook:

Beeld: Getty, Instagram