slogan

Dit is 'm: de nu al populairste mascara van 2018

Was er het afgelopen jaar nog een enorme run op de Lash Paradise van L'Oréal, is er nu alweer een nieuwe favoriet die menig vrouw in hun beauty stash wil hebben. De nieuwe oh zo gewilde mascara belooft je namelijk alles waar je naar verlangt!

Eyeopener

De een houdt van een dun borsteltje, de ander juist weer van een dikke: elke vrouw heeft vaak een bepaalde favoriet, waar ze niet zomaar van afwijkt. Toch zou de Badgal Bang Mascara van Benefit letterlijk en figuurlijk een eyeopener zijn, waar je je huidige favoriet maar al te graag voor in zou willen ruilen. 

Veelbelovend

Hoewel de nieuwkomer pas sinds begin deze maand op de markt is, zijn de reacties nu al enthousiast en veelbelovend. "Dit product is zo goed. Ik hoef nooit meer een andere". De mascara belooft er dan ook een te zijn die 36 uur op je wimpers blijft zitten, al vragen wij ons dan weer af of dit een issue kan zijn bij het eraf halen. 

Ook is de mascara met een prijskaartje van €27,53 niet bepaald goedkoop te noemen. Maar hé, als het je echt een stel Bambi-ogen geeft, dan heb je dat er natuurlijk graag voor over. Je kunt 'm *HIER* bestellen. 

Lees ook: Deze gehate beautytrend is terug van weggeweest

Bron: Bustle Beeld: Instagram, iStock