Brace: ‘Het is een goed besluit geweest om het huwelijk te cancelen’

"Die bruiloft komt er, dat beloof ik."

Lees ook

Tot twee keer toe vroeg rapper Brace (31) zijn vriendin Isabella ten huwelijk. Onlangs klapte hun relatie. "Maar die bruiloft komt er, dat beloof ik."

Broer-zus-relatie

Voor rapper Brace zou 2018 eigenlijk het jaar worden dat hij het jawoord gaf aan zijn Isabella. De locatie was al rond, zijn trouwpak lag klaar, alleen de datum moest nog worden geprikt. Maar ineens was het over en uit tussen het stel. What happened? "Ik hou nog steeds van mijn ex, maar soms gaan de levenspaden even een andere kant op. In de loop der jaren kregen we een broer-zus-relatie. De passie verdween."

Drama

Naast het doven van de passie speelden er nog andere zaken. "Toen ik haar ten huwelijk vroeg, kwam er veel druk op me te staan. Ze heeft een totaal andere manier van dingen aanpakken dan ik. Dat botste. Op een gegeven moment ging het helemaal nergens meer over, dan kun je het ook niet meer oplossen. Het werd ook té veel drama keer op keer. Daar word je allebei niet gelukkig van, ook al houd je van elkaar."

Steun en toeverlaat

Brace en Isabella delen een bijzonder verleden. Het stel kreeg acht jaar geleden een relatie, in de periode dat Brace veroordeeld werd tot anderhalf jaar celstraf voor zijn aandeel in een ontvoering met een vuurwapen. "Isabella is mijn steun en toeverlaat geweest. Waar veel goede vrienden geen contact meer met me opnamen, bleef zij achter me staan. Zonder haar had ik nu als junk achter het centraal station gestaan."

Brace is ervan overtuigd dat er een verzoening én een bruiloft komt. "Doordat we afstand hebben genomen, ben ik weer gaan waarderen hoe mooi het is wat wij hebben", vertelt hij. "Het is een goed besluit geweest om het huwelijk te cancelen, maar het gaat goed komen, dat beloof ik."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt!

Lees ook: Brace deelt zoete foto van jarige zoon en wat is-ie knap!

Laatste nieuws

Zie ook