Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ja! All You Need Is Love-film in de maak

All You Need Is Love-fans opgelet! In december zul je heel wat tissues in moeten slaan om je tranen mee weg te vegen. Er zit namelijk een heuse film aan te komen, die gebaseerd is op het tranentrekkende programma.

Ja! All You Need Is Love-film in de maak

All You Need Is Love-fans opgelet! In december zul je heel wat tissues in moeten slaan om je tranen mee weg te vegen. Er zit namelijk een heuse film aan te komen, die gebaseerd is op het tranentrekkende programma. De eerste namen zijn al bekend, van de acteurs die meewerken. Fedja van Huêt heeft een hoofdrol te pakken; hij zal de rol van Dr. Love op zich nemen, die geïnspireerd is op Robert ten Brink. OokBracha van Doesburgh en Rop Verheijen hebben een grote rol in de liefdesfilm.

Plot

In de film verdwijnt Dr. Love aan de vooravond van de populaire kerstspecial. Hij is na het overlijden van zijn vrouw zijn geloof in de liefde kwijt geraakt en vlucht zonder dat zijn redactie het weet naar de Schotse hooglanden voor een wandeltocht ter nagedachtenis aan zijn geliefde. Ondertussen zoeken zijn producer Olav, assistent Japie en voltallige redactie wanhopig naar een nieuwe host.

Real life

De film is geïnspireerd op echte kandidaten uit uitzendingen van het liefdesprogramma. Je kunt dus nog wel eens een verhaal herkennen! Wij kunnen niet wachten.

Lees ook: 8 Dingen die gelukkige koppels elke week doen

Bron: Televizier, NU.nl