Aha! Zo kwam Temptations Jeremy dus aan zijn hoofdwond

Zijn liefje Vanessa schept eindelijk duidelijkheid...

Lees ook

Oh, oh, oh… Wat was het weer heftig! De aflevering van afgelopen donderdag zorgde voor de ene verbazing na de andere, want waar is de eerst zo hondstrouwe Tim toch allemaal mee bezig. Toch was het niet het enige wat de kijkers bezighield. Want wat was er in hemelsnaam met Jeremy's voorhoofd aan de hand?

Reacties

"Wat doen die plakkers op het gezicht van Jeremy?", "Wat is er toch met Jeremy zijn hoofd gebeurd?" en "Ik vind dat ze op Temptation Island wel eens mogen laten zien hoe Jeremy aan zijn verwondingen komt. Ik ben afgeleid" is dan ook slechts een greep uit de reacties op Twitter.

Vanessa

Het moge duidelijk zijn: de wond op Jeremy's voorhoofd is een groot mysterie. Maar gelukkig weet zijn liefje Vanessa duidelijkheid te scheppen. In het napraatprogramma Temptation Talk vertelt ze namelijk wat er nou écht gebeurd is.

Lompigheid

En dat blijkt een stuk onschuldiger te zijn dan iedereen denkt. De big boy is namelijk met niemand op de vuist gegaan, heeft geen onenigheid gehad met de opblaasbare flamingo's en heeft ook geen nagels van de verleidsters in zijn voorhoofd gehad. Nee, hij had zich 'gewoon' gestoten aan een plankje in de badkamer van het resort. Ha!

Lees ook: Temptations Daniëlle: 'Mezdi had nog twee andere relaties'

Bron: Newsmonkey Beeld: Temptation Island, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook