Wait, what? Gwyneth Paltrow zegt gezonde levensstijl vaarwel

De actrice is volledig een andere weg ingeslagen...

Lees ook

Gwyneth Paltrow was een groot fan van extreem gezond eten en hield junkfood en suikers dan ook streng buiten de deur. Maar inmiddels is alles anders. De enorme obsessie voor gezondheid die ze ooit had, lijkt anno 2018 voorgoed te zijn verdwenen.

Detox? Echt niet!

De Iron Man-actrice lijkt dan ook volledig een andere weg in te zijn geslagen, al maakt ze voor haar online magazine Goop nog weleens een uitzondering. "Ik doe nooit meer een detox. Ik doe het alleen nog als ik iets grondig moet uitzoeken voor de website." Maar voor de rest is het leven van de 45-jarige moeder van twee volledig veranderd.

'Ik eet alles wat ik wil'

Alhoewel, helemaal ongezond eten doet ze nog steeds niet en dus is haar koelkast voor het grootste gedeelte nog gewoon gevuld met groenten, fruit en ander healthy stuff. "Ik eet op een normale dag best wel een gezonde lunch, met wat eiwitten en salade. Als ontbijt neem ik een smoothie. Maar voor het avondeten eet ik gewoon wat ik maar wil. Ik probeer alleen sterk bewerkte producten en maïssiroop met veel suikers te vermijden.”

Wie had dat ooit gedacht…

Lees ook: Zo ziet de dochter van Gwyneth Paltrow er nu uit

Bron: Telegraaf Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook