Temptations Deborah doet onthullingen over Tim

Tim maakte hij in aflevering 9 wereldkundig dat hij smoorverliefd was geworden op verleidster Cherish en verkondigde hij dat hij met háár gaat trouwen. Samen met Goedele Liekens kijkt Deborah nu terug op het gedrag van haar ex.

Lees ook

Als we één ding hebben geleerd van Temptation Island is het dat we Tim absoluut niet meer serieus kunnen nemen. De beste man begon vol goede moed aan het verleidingsavontuur en was er heilig van overtuigd dat hij er ongeschonden uit zou komen. Na Temptation zou hij trouwen met zijn Deb’rah, 'Huisje, Tuintje, Kindje' vertrouwde hij haar nog toe. Toch maakte hij in aflevering 9 wereldkundig dat hij smoorverliefd was geworden op verleidster Cherish en verkondigde hij dat hij met háár gaat trouwen. Samen met Goedele Liekens kijkt Deborah nu terug op het gedrag van haar ex.

Praatjes

“Ik heb het moeilijk gehad maar ik laat me niet klein krijgen”, begint Deborah aan Goedele. “Het waren de praatjes van Tim. Die zei dat hij zich ging bewijzen en voor een gezinnetje wilde gaan. Ik had geen vertrouwen in onze relatie en hij heeft me overtuigd met zijn mooie praatjes”, vertelt ze over haar deelname. Dat hun relatie niet bepaald over rozen, blijkt wel uit de vele ruzies die de twee hadden. “Ik wil er niet over in detail gaan, maar die waren met slaande deuren”, vertelt ze. Op de vraag of het enkel bij deuren bleef, antwoordde Deborah: “Daar wil ik niet op ingaan.”

Onbeschrijfelijk

Toen Deborah de beelden van de overspelige Tim te zien kreeg, voelde het voor haar alsof ze in de hel was beland. “Die periode was voor mij echt de hel. Ik heb altijd gezegd dat Tim geen dertigjarige is. Ik had hem meer kinds verwacht op de beelden, maar dit zag ik echt niet aankomen. Cherish zei: ‘Pas op, ze zijn aan het filmen’, en toen zei hij: ‘En dan?’ Toen brak ik echt.”

Professionele hulp

“Het is niet te beschrijven hoe dat voelt”, kijkt Deborah terug. “Maar je hart wordt letterlijk in twee gebroken. Er was wel professionele hulp, dus ik heb mijn verhaal kunnen doen en ook de dames en de vrijgezellen stonden klaar voor mij. Wanneer mensen dingen zeiden over Tim in het uitgaansleven geloofde ik dat nooit. Ik was verliefd, dat was mijn grootste fout.”

Lees ook: O my, heb je déze tattoo's van Temptations Tim al gezien?

Bron: VIJF, Beeld: VIJF

Laatste nieuws

Zie ook