Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Yolanthe vervangt Chantal Janzen in De Jongens Tegen De Meisjes

Vorige week beviel Chantal Janzen van zoontje Bobby, wat betekent dat het presenteren van het programma De Jongens Tegen De Meisjes er voorlopig nog even niet in zit. Om die reden vervangt niemand minder dan Yolanthe de presentatrice. Komend seizoen staat Yolanthe naast Tijl Beckand in het programma dat op 22 april weer zal starten. Fans vroegen zich eerder al af of de blondine alsnog het programma zou doen. "Ik ga deze opnames uiteraard niet doen koekebakkers, want ik geniet nu heerlijk van mijn zwangerschapsverlof", liet Chantal weten.

Een bericht gedeeld door RTL 4 (@rtl4) op

Melisa Schaufeli laat maagballon plaatsen om af te vallen

De 37-jarige Melisa, vrouw van oud-voetballer Andy van der Meijde is nadat ze 2,5 jaar geleden stopte met roken naar eigen zeggen heel wat aangekomen. Om die reden laat ze een maagballon plaatsen om zo vijftien kilo af te vallen. Op haar afgeschermde Instagram plaatste ze een foto van zichzelf van vier jaar geleden en eentje van afgelopen zomer. Bij de post vertelt ze het volgende: "Ik ben heel blij dat ik gestopt ben met roken, alleen heeft dit er wel voor gezorgd dat ik inmiddels vijftien kilo zwaarder ben geworden. "Daarom heb ik besloten om vanaf ‪11 april‬ de strijd aan te gaan tegen deze kilo’s door middel van een maagballon. Ik hoop dat dit voor mij een extra steuntje in de rug zal zijn."

Fajah Lourens stopt met pijn in haar hart als dj

Fajah Lourens liet weten met pijn in haar hart te stoppen als dj. Ze heeft besloten zich nog meer te richten op haar MKBM-bedrijf. "Naast draaien geef ik ook nog veel motivatie lezingen en trainingen. Ik doe eigenlijk te veel dingen tegelijk. Als ik succesvoller wil worden, zal ik mij meer moeten gaan focussen op mijn bedrijf en deze bezigheden en zal ik minder dingen tegelijkertijd moeten gaan doen", schrijft de fitnessgoeroe op Facebook. In 2011 startte Fajah het bedrijf. Inmiddels schreef ze al meerdere boeken over het krijgen van een killerbody.

Bron: Facebook, LINDA, RTL Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook