Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Instagram in de ban van kuiten Fred van Leer

Het zonnetje laat zich zien en dus is Fred weer aan het sporten geslagen. "En daar gaan we weer… #zogeenzininmaarhetmoet" schrijft hij bij een full body shot. Of het echt moet, is nog maar de vraag. Zijn volgers vinden na het zien van zijn kuiten in ieder geval van niet. "Kijk die benen dan, jaloers joh!" en "Jemig, wat een mooie benen", luiden de reacties van jaloerse vrouwen.

Anna Nooshin verbrandt

De vlogger vertoeft in Los Angeles, maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. "My knees and left ear got burned today…", schrijft ze op Instagram. En flink verbrandt ook! In Insta Stories deelt ze een foto van haar knieën en die zijn aardig rood.

Man Nicolette van Dam smeekt om hulp na ongeluk

Bas Smit lag na een ongeluk met zijn fiets in de berm en deed op Instagram een oproep voor hulp. "Ik lig met fietspech in de berm naast de provinciale weg bij Vinkeveen… Durf het bijna niet te vragen maar is er iemand met een grote auto die mij thuis kan brengen?" Hij kreeg veel respons. "Bedankt voor alle aangeboden hulp! Mijn redder in nood komt er al aan. Dat sociale media is wel sociaal hoor!"

Laatste nieuws

Zie ook