De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Meghan Markle siert de cover

Good morning! Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en Meghan Markle siert de cover.

Deze week:

* Sylvies column: haar verjaardagsplannen
* Afgelopen week zoemde het opeens overal. Dat Anna Wintour (68) na dertig jaar Vogue op moet stappen… Dit is wat je moet weten.
* Trend! Met zwart leer en lak wordt jouw look zo cool als die van de cast uit de legendarische film The Matrix.
* Shane Kluivert (10) scoort met zijn pas gelanceerde boek Koken Met Shane: “Beroemd zijn is leuk.” Maar hoe zit het met de keerzijde?
* Reese Witherspoon is hard op weg de nieuwe grote producent te worden in de lmbizz. En ze lijkt vastberaden om heel veel vrouwen met zich mee te nemen.
* Vorige week tijdens Autismeweek 2018 was er volop aandacht voor deze ontwikkelingsstoornis. Zjos Dekker (21) is autistisch, maar ziet zeker ook voordelen.
* Van de boerderij in Boedapest tot magazine covers all over the world.Topmodel Barbara Palvin (24) showt in Grazia de hotste looks.
* Groot nieuws! Je hoeft de grens niet meer over om je favoriete beauty stuff aan te schaffen. Veel merken zijn nu ein-de-lijk ook in ons land te koop. Wat je allemaal met dat ticketgeld kunt scoren? Je leest het hier.
* Eind deze maand is de docu Jolene te zien, over het heftige leven van de 36-jarige Jolene. ‘Ik had standaard een make-upkit in mijn tas om de blauwe plekken te kunnen verbergen.’
* 48 Hours in Berlijn: alles wat je nodig hebt om deze stad te ontdekken zijn twee dagen, en Grazia’s guide.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.

Laatste nieuws