‘Zo reageerde Tristan Thompson op zijn cheating schandaal’

Khloé beviel vorige week van haar eerste kindje, maar haar baby daddy Tristan Thompson is ondertussen ook verwikkeld in een behoorlijk affaireschandaal.

Lees ook

Volgens verschillende Amerikaanse media wil Khloé Kardashian zo snel mogelijk van Cleveland terug naar Los Angeles verhuizen, zodra de baby er klaar voor is. Khloé beviel vorige week van haar eerste kindje, maar haar baby daddy Tristan Thompson is ondertussen ook verwikkeld in een behoorlijk affaireschandaal, waar je HIER alles over leest.

Groupies

Volgens People houdt de basketballer vol dat hij keihard “in de val” is gelokt door de dames. “Je weet hoe die groupies zijn, ze blijven maar om me heen handen en volgen mij overal naar toe; het is niet wat het lijkt”, zou Tristan tegen Khloé gezegd hebben, volgens insiders.

Hopeloze romanticus

Hoewel Kris en de rest van de familie Khloé zo snel mogelijk weer thuis willen hebben en de kersverse moeder daar erg veel behoefte aan heeft, is de bron daar niet zo zeker van. “Ze is een hopeloze romanticus, ze zal er alles aan doen om het te laten werken”, besluit de bron. Amerikaanse media beweren dat de realityster zo in de wolken is met de komst van haar dochter, dat ze Tristan zijn slippertje allang vergeven heeft. “Haar baby is kerngezond en dat is het enige wat telt voor haar.” Khloé's ex Lamar liet zich afgelopen week uit over Tristan, daar lees je hier alles over.

Lees ook: Is dit de naam van Khloé Kardashians pasgeboren dochter?

Laatste nieuws

Zie ook