Grazia’s top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1.
Zijn vriendin Pommeline ging er met Temptation Island verleider Fabrizio vandoor, maar ook Merijn Murk lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde.

2.
Volgens verschillende Amerikaanse media wil Khloé Kardashian zo snel mogelijk van Cleveland terug naar Los Angeles verhuizen, zodra de baby er klaar voor is. Khloé beviel vorige week van haar eerste kindje, maar haar baby daddy Tristan Thompson is ondertussen ook verwikkeld in een behoorlijk affaireschandaal.

3. Dotan reageert op trollenschandaal
Dotan ligt flink onder vuur nadat de Volkskrant afgelopen weekend grote onthullingen deed over de singer-songwriter. Hij zou vanaf 2011 minstens 140 nepprofielen aan hebben gemaakt op Twitter, Facebook en Instagram om op die manier heel wat meer fans te creëren. "Het is iets waar ik achteraf veel spijt van heb"

Laatste nieuws

Zie ook