Grazia’s Top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Zo zag Amanda Balk eruit voordat ze onder het mes ging
Amanda Balk ken je waarschijnlijk vooral van haar deelname aan de Gouden Kooi en haar relatie met DJ Afrojack, waar ze ook een dochter mee kreeg: Vegas. Waar je haar misschien ook van kunt kennen is haar extravagante uiterlijk, want deze beauty is niet vies van een beetje plastische chirurgie. Zou jij haar nog herkennen als je een foto ziet van toen ze nog puur natuur was?

2. OMG: de 13 ergste tan line fails ooit
De winter is achter de rug en het kwik stijgt voelbaar. We kunnen dan ook maar aan één ding denken, namelijk fun in the sun. Terrasje hier, zwembad daar en ook een trip naar het strand staat hoog op het lijstje. Let wel: goed insmeren is een must, maar déze mensen hebben de memo niet begrepen. Aiii, watch and learn!

3. Wat is ze groot! Estavana Polman deelt foto van dochter Jesslynn
Het lijkt nog maar pasgeleden dat Estavana Polman en Rafael van der Vaart ouders werden van dochter Jesslynn. Maar niets is minder waar. Binnenkort wordt het meisje namelijk alweer 1 jaar oud.

Laatste nieuws

Zie ook