Viral: nietsvermoedende ouders opgewacht door paparazzi, na geboorte royal baby 3

Maar voor het echtpaar een opwachting maakte, was het een nietsvermoedend koppel dat eventjes de spotlights stal. 

Lees ook

Hordes paparazzi verzamelden zich maandag voor de Lindo-vleugel van het St. Mary’s ziekenhuis, om een glimp op te vangen van de Britse hertogin Kate Middleton en de derde royal baby die ze diezelfde ochtend verwelkomde. Rond 11 uur ’s ochtends, plaatselijke tijd, kwam het broertje van George (4) en Charlotte (2) ter wereld en enkele uren later stond Kate opgedoft en wel samen met prins William te poseren voor de camera’s. Maar voor het echtpaar een opwachting maakte, was het een nietsvermoedend koppel dat eventjes de spotlights stal.

Wrong couple

Twee kersverse ouders verlieten diezelfde middag, dezelfde vleugel waar Kate lag en waren stomverbaasd toen ze oog in oog stonden met de paparazzi. Het nietsvermoedende stel was all smiles, terwijl cameraploegen en fotografen hen vastlegden, toen ze hun weg naar huis wilden vervolgen. Een ander stel greep de gelegenheid ook aan en stopte om te poseren voor foto’s, terwijl ze hun pasgeboren baby vasthielden.

Stralen

Na het persmoment van het royal koppel werd Kate ontslagen uit het ziekenhuis en vertrok het gezelschap naar huis. De naam van het jongetje houden ze nog even voor zichzelf, maar volgens experts zal hij Arthur heten.

Lees ook:

Bron: People, US Weekly, Beeld: Instagram, Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook