Dubbelleven: Latexjurkje

Na een conflict met haar baas verloor Kirsten (37) haar baan. Uit nieuwsgierigheid belandde ze in de sexscene. Nu leidt ze een dubbelleven.

Lees ook

Na een conflict met haar baas verloor Kirsten (37) haar baan. Uit nieuwsgierigheid belandde ze in de sexscene. Nu leidt ze een dubbelleven. Zodra haar kinderen naar school gaan, neemt ze plaats achter de webcam en laat ze mannen klaarkomen voor geld.

Investering

"Je zou denken dat je voor een webcam vooral kleding uittrekt, dat was in ieder geval wel mijn verwachting. Ik zet dan ook niet voor niets de verwarming op 22 graden voor ik aan het werk ga. Maar de werkelijkheid blijkt toch heel anders te zijn. Al tijdens mijn allereerste webcamsessie stond ik meer voor mijn kledingkast dan voor de webcam. 
Afgelopen week ruimde ik mijn kledingkast op en merkte dat ik het afgelopen jaar behoorlijk wat had gekocht voor mijn webcamwerk. Natuurlijk, ik heb vooral geïnvesteerd in lingerie: mooie kanten setjes in alle kleuren en veel jarretels. Maar daar blijft het niet bij."

Grens

"Zo ben ik de trotste eigenaar van een latexjurkje wat voor geen meter zit maar wel heel enthousiast wordt ontvangen. En ook een zusterpakje, veel te krap en te kort, hangt achter in mijn kast.
Ja, mannen houden van kleding, maar meestal niet van fashion. Zo krijg ik verrassend veel verzoeken om laarzen met blokhakken aan te trekken. Ik kan dan wel gaan zeggen dat die volgens mij al een tijdje niet meer on trend zijn, maar daar hebben de mannen geen boodschap aan. Meestal geldt: hoe fouter hoe beter. Ik heb eens een goede vijf minuten in mijn la staan graaien omdat de man in kwestie wilde dat ik mijn breedste riem zou dragen. Hij was enigszins teleurgesteld over waar ik mee aan kwam. Dus ja, soms moet ik ze teleurstellen. Nee, ik heb geen kruisloze string, ook geen oorbellen die mijn schouders raken en zeker geen latex honden-masker… Je moet ergens de grens trekken, toch?"

Rollenspel

"Die van mij trok ik bij SM-outfits. Prima als de man in kwestie tepelklemmen draagt en zichzelf slaat met een zweepje, maar ik ga geen mondspreider aanschaffen. Ik heb één keer voor de webcam gestaan in handboeien, omdat ik die toch nog ergens had liggen, maar het was toch best lastig om die in je eentje om en af te doen. Wat ik wel leuk vind zijn de rollenspeloutfits. Ik voel me meteen anders als ik het sexy verpleegstertje speel. Moet ik uw temperatuur opnemen meneer? Trek even al uw kleding uit zodat ik u goed kan onderzoeken. Mijn recentste aankoop is een schoolmeisjes-outfit. Zo'n veel te korte blouse, minirok met schotste ruit en jarretels. Net Britney Spears. Sinds ik daar een foto van heb staan op mijn pagina krijg ik vaak het verzoek dat aan te trekken. Je zou het niet verwachten, maar webcamwerk staat regelmatig gelijk aan één grote verkleedpartij, en dat vind ik helemaal niet erg. Bijkomend voordeel: met carnaval had ik genoeg om uit te kiezen!"

Laatste nieuws

Zie ook