Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Bibi Breijman zwanger van Waylon
Bibi Breijman en haar lief Waylon verwachten hun eerste kind samen, dat liet de voormalig Oh Oh Cherso-ster maandagvond weten in een YouTube-video. "Er is gewoon iets heel erg onverwachts leuks gebeurd in mijn leven. Ik ben heel erg blij en gelukkig. Ik krijg een baby. Ik vind het echt heel eng om uit te spreken omdat ik het al die maanden al geheim moest houden."

Deze vlog is de eerste video in vier maanden tijd, die de 26-jarige heeft gemaakt. Eerder dit jaar liet Bibi weten te kampen met een burn-out en daarom wat gas terug te nemen.

1+1=👶🏽 #iloveyou

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Gigi Hadid en Zayn Malik weer samen gespot
Afgelopen maand maakten de twee bekend een punt te zetten achter hun relatie van twee jaar. Het lijkt erop dat Zayn en Gigi niet bij elkaar weg kunnen blijven, want TMZ spotte ze zoenend in New York. Wat overigens ook opvalt, is de énorme tattoo die Zayn tegenwoordig heeft op z'n kale koppie.

Demy de Zeeuw vader geworden van zoon
De voetballer en zijn verloofde Danielle hebben hun tweede kindje samen verwelkomd, dat laten ze weten op Instagram. Op het zoete beeld is te zien hoe hun 4-jarige dochter Roqi haar pasgeboren broertje vasthoudt. Het jongetje luistert naar de naam Myno

What a beautiful day.💙 📷 @studionieke

Een bericht gedeeld door Demy de Zeeuw (@demydezeeuw) op

Bron: Telegraaf, Shownieuws, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook