Grazia’s top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Temptation Island ontknoping gemist? Zo ging het eraan toe
Donderdagavond zaten heel Nederland en België voor de buis gekluisterd voor de spannende ontknoping van Temptation Island. Vorige week was al tijdens het allerlaatste kampvuur te zien hoe Jeremy en Vanessa elkaar weer in de armen vlogen en hoe Deb’raLeemans Tims verlovingsring in het kampvuur gooide. Maar hoe is het de koppels de periode ná Temptation vergaan? Gisteravond was het een spraakmakend weerzien van de héle cast inclusief de verleiders en verleidsters. Gemist? Zo ging het eraan toe.

2. Wil je zien: meisje kwam op deze manier binnen 2 weken van groeistrepen af
Bijna alle vrouwen hebben er last van: groeistrepen. Je doet er misschien wel alles aan om striae te verbergen of weg te krijgen, al blijkt dit toch vaak moeilijker dan gedacht. Toch beweert een meisje dat ze op geniale wijze binnen twee weken van haar groeistrepen afkwam. Je raadt het: wij vrouwen zijn wel benieuwd naar dat wondermiddeltje.

3. Het effect van hooikoortstabletten op je sexleven
Het hooikoortsseizoen is in volle gang, grote kans dus dat je gelijk grijpt naar allerlei smeersels, druppels, pissebedden en pilletjes om de klachten te verminderen. Zoals elk medicijn, heeft ook de laatstgenoemde de nodige bijwerkingen. Hooikoortstabletten bevatten namelijk vaak het stofje genaamd antihistamine, dat stofje zorgt er op zijn beurt weer voor dat je niet met een loopneus en vuurrode ogen op de proppen komt. Maar, het neemt nóg een bijwerking met zich mee. Eentje die je wellicht niet zag aankomen.

Laatste nieuws

Zie ook