Oh no: vrouw koopt goedkope zelfbruiner en kleurt volledig groen

Waarom een tintje uit een potje niet altijd een goed idee is...

Lees ook

De temperaturen lopen de aankomende dagen hoog op. En dus strijken we maar wat graag neer op het terras, aan het strand, of gewoonweg in de tuin, om zo een lekker kleurtje op te doen. Toch heeft lang niet iedereen het engelengeduld om langzaamaan een tintje te krijgen, en grijpen veel vrouwen dan ook liever naar de fles met zelfbruiner. Maar of dat altijd zo'n goed idee is…

Tintje uit een potje

Iedereen kent ze: de bizarre maar vaak hilarische fails die vrouwen hebben meegemaakt nadat ze in de weer zijn geweest met de zelfbruiner. Want zeg nou zelf: een lekker tintje uit een potje is toch ideaal? Is het ook. Zolang je het maar goed verdeeld, je er geen gekke vlekken van krijgt, of de zelfbruiner je een iets ander kleurtje geeft.

Shrek

Het overkwam Dani Bruce uit Notthingham, Engeland. De 20-jarige had een goedkope zelfbruiner op de kop getikt, waarvan al snel duidelijk werd waarom-ie nou zo goedkoop was. De crème zorgde namelijk allesbehalve voor een lekkere fake tan, maar veranderde Danni in plaats daarvan in iets dat prima geschikt zou zijn voor een personage uit de film Shrek.

Goedkope rotzooi

"Ik had een zenuwinzinking. Ik keek in de spiegel en mijn hele borst was groen. Ik sloot me op in mijn kamer en droeg alleen nog maar een capuchon en lange mouwen." Danni weet dan ook één ding heel erg zeker: voor haar geen tintje meer uit een of ander goedkoop potje. En daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn!

Lees ook: Fail: Vrouw durft deur niet meer uit na mislukte fake tan

Bron: Telegraaf Beeld: Facebook, iStock

Laatste nieuws

Zie ook