Wait, what?! Doet Donny Roelvink mee aan Temptation Island VIPS?

Whááát?!

Lees ook

De geruchtenmolen draait de laatste dagen overuren. Er wordt druk gespeculeerd over de mogelijke Temptation Island VIPS-deelnemers. Naast de koppels Ruud Zwaan en Rowena Baierl en Rosanna en Niels, lijkt het derde koppel nu bekend gemaakt te zijn. Niemand minder dan Donny Roelvink en zijn vriendin Amijé Roos van der Laan zouden meedoen aan het programma.

Nieuwe ontdekking

Michella Kox, dé Temptation Island-kenner, doet elke keer weer nieuwe ontdekkingen over de mogelijke deelnemers van de nieuwste variant van het programma. Via YouTube deelt ze maar al te graag video's waarin ze haar theorie deelt met de rest van Nederland. Dit keer is ze ervan overtuigd dat Donny Roelvink en zijn vriendin deelnemen aan het programma. Een volger van Michella stuurde haar een foto van Donny op het vliegveld. Hij was hier echter niet alleen. Volgens Michella was hij samen met Kaj Gorgels en alle andere deelnemers. Zegt genoeg, toch?

Vanaf 7 juni is Temptation Island exclusief te zien op Videoland. Tot die tijd kunnen we volop genieten van Michella's bevindingen rondom het programma. Kijk mee naar haar nieuwste video.

Lees ook: De eerste namen van Adam zkt. Eva Vips seizoen 2 zijn bekend!

Bron: YouTube, Glamour Beeld: ANP, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook