Kylie Cosmetics komt met lijn geïnspireerd op Kris Jenner

Wil je hebben.

Lees ook

Momager Kris Jenner heeft Kylies Instagram vannacht gehackt. Waar je op Insta Stories in eerste instantie foto's ziet van de jongste Jenner op het MET Gala, wordt even later de Instagram plotseling overgenomen door niemand minder dan haar eigen moeder. In aanloop voor Moederdag hebben de twee een make-up collectie samengesteld waar je u tegen zegt. Wauw!

Like a boss

De manier waarop de collectie bekend werd gemaakt, is precies zoals we hadden verwacht van Kris. Onverwachts, maar like a boss. Op Kylies Instagram is haar moeder te zien op bed inclusief de hele collectie. Terwijl Kris haar zonnebril draagt, houdt ze de Momager-collectie in haar handen, waarop meerdere Kris Jenner-emoji's te zien zijn, inclusief dezelfde zonnebril.

Spotlights

Via @Kriscosmetics maakte de moeder van zes nogmaals bekend dat niet Kylie in de spotlights staat op Moederdag, maar Kris Jenner herself. In de teaser is duidelijk te zien hoe ze een streep zet door 'Kylie' om vervolgens klaar te zitten voor een shoot waar ze – opnieuw – haar zonnebril draagt. Ook haar enorme bontjas kon dit keer niet ontbreken. Wanneer de collectie dan echt te koop is? Op Moederdag natuurlijk! Bekijk het filmpje én de collectie hieronder.

Lees ook: Zien: nooit eerder vertoonde foto's van Kris Jenner opgedoken

Hey guys.. it’s me! and oh, my collection drops on Mother’s Day.

Een bericht gedeeld door Kris Cosmetics (@kriscosmetics) op

Bron: Instagram Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook