Bella Hadids diëtist: 'Zo val je binnen 2 weken 6 kilo af'

Aha!
Bella Hadids diëtist: 'Zo val je binnen 2 weken 6 kilo af'

Eerlijk is eerlijk: afvallen is niet altijd even makkelijk. Toch blijft het een feit dat de zomer er heel snel aan begint te komen nu en de bikini's weer uit de kast getrokken mogen worden. Als je last minute die laatste kilo's eraf wil krijgen, dan is dít het moment. Bella Hadids diëtist verklapte hoe je binnen twee weken ruim zes kilo kan afvallen.

Vocht

"De gemiddelde persoon die af probeert te vallen, houdt tussen de 1,8 en 6,3 kilogram vocht vast", aldus Dr. Charles Passler, Bella's diëtist. Het zal misschien wel shocking zijn dat je dus zoveel vocht kunt vasthouden, al is het goede nieuws dat al het extra vocht dat je vasthoudt er gemakkelijk afgaat.

Het geheim om binnen no time die extra kilo's kwijt te raken? "Geloof het of niet, maar je moet eigenlijk nog meer water drinken om af te vallen. Begin met het drinken van de helft van je gewicht in kilo's te drinken in liters." Weeg je 62 kilo? Dan hoor dus omgerekend per dag twee liter water te drinken. "Binnen twee weken ben je al het extra vocht kwijt." Om het proces makkelijker te laten verlopen, wordt ook aangeraden weinig zout in te nemen, hierdoor hou je namelijk sneller vocht vast. You know what to do!

Lees ook: "Ik probeerde het 22 daagse dieet van Beyoncé en verloor 7 kilo"

Een bericht gedeeld door 🦋 (@bellahadid) op

Bron: New Beauty Beeld: Instagram, Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9529a6185ac', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });