Gestalkte Sylvia Geersen vraagt hulp aan John van den Heuvel

"Ik kan het niet alleen."

Lees ook

Sylvia Geersen wordt gek van haar stalker en ex-man Rogelio Castro Martinez. Dat ze niet meer weet wat ze moet doen om van Rogelio af te komen, moge duidelijk zijn. Gisteren riep ze tijdens RTL Boulevard de hulp in van John van den Heuvel om haar te verlossen van deze man.

Dreigvideo's

Het model trouwde op 8 januari 2016 in Cancun met de Mexicaanse Rogelio. Vorig jaar maakte ze bekend dat haar huwelijk na iets meer dan een jaar op de klippen was gelopen. Er zouden te veel verschillen zijn tussen haar en haar ex-man. Hoewel het huwelijk al een hele tijd voorbij is, weigert Rogelio in te stemmen met een scheiding. Wat hij wel doet, is Sylvia stalken en lastigvallen met dreigvideo's.

Nog een stalker

Naast Rogelio heeft Sylvia er nu nog een stalker bij gekregen. Het gaat om een man die ook nauwe contacten onderhoudt met haar ex-man. "Ik krijg nu screenshots van gesprekken tussen die twee. Ik wil John van den Heuvel inschakelen om hiervan af te komen, want ik kan het niet alleen", vertelde het model tijdens RTL Boulevard.

John van den Heuvel

Misdaadverslaggever John van den Heuvel is zeker bereid het model te helpen. "De dader woont in Mexico, dus aangifte doen in Nederland heeft geen zin. Deze man is behoorlijk in de war. Mogelijk kunnen we zijn omgeving inschakelen die hem kan helpen", zo reageerde de verslaggever in de uitzending. "Ik snap dat ze hier helemaal gek van wordt", voegt hij eraan toe.

Lees ook: Sylvia Geersen: 'Ik laat me niet bang maken'

Bron: RTL Boulevard Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook