Fans in shock om nieuwe neus Marnie Simpson

Is ze te ver gegaan?
Fans in shock om nieuwe neus Marnie Simpson

Net zoals de kandidaten van Temptation Island regelmatig de deur bij de plastisch chirurg platlopen, kunnen ze er bij Geordie Shore ook aardig wat van. Marnie Simpson heeft zichtbaar weer opnieuw aan zich laten sleutelen. Met dit keer op de agenda: een nieuwe neus.

Boobies en fillers

Nadat ze haar boobies iets meer cc toediende en haar lippen maandelijks voorziet van fillers, was het dit keer tijd voor een nieuwe neus voor Marnie.

Negatieve comments

Op social media showt de realityster trots het eindresultaat van haar nose job. Toch kan niet iedereen het waarderen en krijgt ze ook een stel negatieve comments onder haar foto. "Marnie, stop alsjeblieft met plastische chirurgie. Je bent mooi zoals je bent. Je hebt het niet nodig" en "Ik had werkelijk geen idee wie dit was", is slechts een greep uit de vele reacties.

Gelukkig krijgt Marnie ook veel hartverwarmende berichten. Daarnaast, en dat is misschien wel het allerbelangrijkste, is ze er zelf heel erg happy mee!

Lees ook: Zien: Charlotte Crosby door het lint tijdens stappen

Een bericht gedeeld door Marnie (@marnieofficial) op

Een bericht gedeeld door Marnie (@marnieofficial) op

Een bericht gedeeld door Marnie (@marnieofficial) op

Bron: CMS CelebsNow Beeld: Getty, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6bdd55af68c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });