De 15 seconden styling trick die iedere vrouw moet weten

Hier ga je heel blij mee zijn!

Ben je inmiddels wel door al je zomerjurkjes heen en laat je budget het niet toe om flink te gaan shoppen? Geen probleem, want met deze 15-seconden styling trick heb je in no time een nieuwe look met iets wat je gewoon al in je kast hebt hangen.

Zomerse looks

Nu het al aardig wat weken heerlijk weer is, mogen de denim shorts, jurken en rokjes niet ontbreken. Maar, ook deze raken een keer op. En om nou gelijk te gaan wapperen met je pinpas in de ZARA is nergens voor nodig.

Tips & tricks

De stylist van Rihanna, Kim Kardashian en Lorde heeft namelijk een aantal handige tips & tricks die elke vrouw wel kan gebruiken. Zo tipt Avigail Collins hoe je heel simpel een nieuwe tas, rok én top creëert. Het enige wat je nodig hebt is een bandana, jurkje met spaghettibandjes en wat lint.

Vervolgens knoop je je bandana om een klein tasje, je jurkje om je middel door de bandjes te knopen en draag je een off shoulder top met daaronder een beha die je versiert met wat linten voor een leuk effect. Benieuwd hoe dit eruitziet? Bekijk dan *HIER* de foto's.

Zo heb je dus binnen maximaal 15 seconden net even een andere look, zónder daarvoor een hele nieuwe outfit te moeten shoppen. Good luck!

Lees ook: Pfff… In deze kleding zweet je het minst

Bron: Who What Wear Beeld: Getty

Laatste nieuws