Deze gehate trend is terug van weggeweest

Yay or nay?
Deze gehate trend is terug van weggeweest

Je kunt er niet meer omheen: het wielrennersbroekje is hot! Kim Kardashian wist 'm vorig jaar al te rocken als Kanye's muze voor de nieuwe Yeezy-lijn, maar nu lijken we ook in ons land helemaal hooked te zijn.

Terug van weggeweest

Het item kreeg gisteren de aandacht aan de desk van RTL Boulevard, waar voormalig CEO van SuperTrash, Olcay Gulsen, de trend herintroduceerde door er zelf een aan te doen.

Van leer tot aan suede

Nu kan Olcay natuurlijk veel hebben, maar sommigen hebben zo hun twijfels. Je kunt er namelijk al snel de mist mee ingaan. Draag 'm bijvoorbeeld niet te klein, want hierdoor werkt het 'slankmakende effect' juist averechts. Daarnaast is het juist leuk om er een oversized shirt of hoodie met sneakers bij te dragen of juist te combineren met een strakke top, blazer en high heels. Kortom: eindeloos veel mogelijkheden om te combineren. Wij zien deze trend wel zitten. Jij ook?

Lees ook: Dit is de iconische Dior-tas waar alle modemeisjes mee weglopen

Bron:

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90fd9fc4cc0', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });