Vrouw krijgt schrik van haar leven na borstvergroting

OMG!

Lees ook

De 26-jarige Kayla Cole uit Byron Bay, Australië telde zo’n £9000 neer voor een borstvergroting, maar het eindresultaat was absoluut niet zoals verwacht…

Geen bimbo

"Na het geven van borstvoeding krompen mijn borsten van een grote cup EE naar een B-cup. Het waren net theezakjes”, vertelde de moeder van twee aan Daily Mail. "Ik ben absoluut niet onder het mes gegaan, zodat ik het blonde meisje met de enorme nepborsten kon zijn. Ik wilde enkel dat ze er normaal en natuurlijk uit zouden zien, maar dat ging vreselijk mis.”

Problemen

Toen Kayla zag wat de plastisch chirurg met haar borsten had gedaan kon ze haar tranen amper bedwingen. "Ik kan de implantaten duidelijk zien zitten in beide borsten, één borst zit veel lager en valt bijna uit mijn borstzak en een borst voelt veel harder aan dan de andere. Het is vreselijk.” Kayla bezocht een andere andere plastisch chirurg voor een second opinion. Hij wees haar op 11(!) problemen die haar nieuwe borsten met zich meebrachten: van de implantaten die te ver uit elkaar staan tot het verschil in de groottes van de tepels. "Ik heb helemaal geen zelfvertrouwen meer na de operatie, mijn borsten zijn helemaal verpest. Ik wil zelfs niet dat mijn vriend – waar ik al negen jaar samen mee ben – mij naakt ziet.”

Waarschuwing

Met haar verhaal wil Kayla andere vrouwen waarschuwen die een borstvergroting overwegen. “Ik hoop niet dat anderen dezelfde problemen zullen hebben als ik. Mijn plastisch chirurg heeft z’n handen ervan af getrokken en het kost ruim £2500 om ze te laten corrigeren.”

Benieuwd naar haar borsten? Je bekijkt ze HIER, HIER en HIER.

Bron: DailyMail, Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook