De grootste festival blunders van onze lezeressen

Hilarisch!

Geen betere manier om de zomer te vieren dan met een goed festival. Toch verloopt het niet altijd gladjes, getuige deze verhalen van lezeressen. Die weten inmiddels: dit doe ik nooit meer op een festival…

NICKI (41): "Op Lowlands was de rij voor de damesdouches superlang, terwijl er bij de mannen bijna niemand was. Omdat ik geen zin had om een uur te wachten, piepte ik gewoon bij de mannen naar binnen. Ideaal! Dat trucje herhaalde ik de volgende dag. De laatste dag werd ik door iemand tegengehouden. Wat bleek: mannen hadden geklaagd dat ze zich er ongemakkelijk bij voelden. Heel awkward."

LISA (37): "Ik had een aantal jaar geleden een uitnodiging – mét backstagebandje – voor Pleasure Island. Een van de dj’s kwam met een lookalike vriend met exact dezelfde outfit en pet en veel bombarie de backstageruimte binnen. De ‘geeneïge tweeling’ had twee dames opgesnord die al gauw sans gêne op hun knieën gingen en beide heren tegelijk en public trakteerden op een blow job. Nadat de ‘sticks of steel’ luidruchtig waren opgepoetst, werden de identieke broeken opgetrokken en kreeg ik een olijke begroeting, inclusief drie zoenen… Een festival-ervaring die levenslang heeft gekregen op mijn netvlies, ik hoop nooit meer zoiets te hoeven zien!"

ELINE (29): "Elk jaar zag ik weer prachtig uitgedoste mensen op Mysteryland rondlopen, terwijl ik ging voor comfortabel: spijkerbroek, gympies, T-shirt. Dit jaar zou ik het anders aanpakken en als een ware paradijsvogel het festivalterrein betreden! Ik kocht een uitbundige outfit, met onder meer van die fluffy beenwarmers, een kort topje en rokje. Al bij het aantrekken had ik mijn twijfels. Zou ik niet toch voor de spijkerbroek gaan? Maar nee, ik had A gezegd en zou nu ook B zeggen. Dat heb ik geweten. De schoenen die ik had gekocht, gaven me tot bloedens toe blaren. De fluffy beenwarmers waren bloedheet, door het korte rokje kon ik nauwelijks zitten of dansen, bang voor bil-exposure. En voor dat topje vond ik mijn buik net iets te dik. Ik voelde me doodongelukkig en door iedereen bekeken. Volgende keer gewoon een spijkerbroek."

ANNE (32): "Het was het eerste festival samen met mijn vriend. Best spannend dus, ook omdat ik voor het eerst tijdens een festival in een tent sliep. Het was te gek en we vonden elkaar alleen maar leuker. Je snapt, dat moest lichamelijk bezegeld worden. Omdat ik wat bier op had, liet ik me nogal gaan, ook vocaal. Toen we de volgende dag uit ons tentje kwamen, begon de buurman waar iedereen bij stond te applaudisseren. ‘Het was leuk zeker?’, vroeg-ie. Eh… ja."

Laatste nieuws