De 5 leukste woonwinkels van Nederland

Shoppen maar!

Lees ook

Leuke hebbedingetjes kopen, Pinterest afstruinen, interieurbladen doorspitten… Als je je stulpje leuk wilt inrichten, ben je er bijna 24/7 mee bezig. Maar waar haal je nu die leuke spullen? Wij weten wel een paar adresjes!

1. Goossenswonen

Een heerlijk thuis is de basis voor ieder persoon, dat is het motto bij Goossenswonen.nl. Daar worden geen meubels, maar sfeer verkocht. En dat is nou precies wat je wil voor een heerlijk huisje.

2. Sissy-Boy homeland

Van servies tot bank, naar boeken en theedoeken; Sissy-Boy heeft alles voor binnen en buiten! Ook niet onbelangrijk: in de Sissy-Boy Homeland collectie is er voor ieder wat wils.

3. Westwing

Wooninspiratie en musthaves om van jouw huis een thuis te maken! Westwing is dé (online) plek voor eigenlijk alles: van leuke hang-dingetjes voor op je verschillende soorten behang tot poefjes in geheel velvet roze.

4. ANNA+NINA

Sieraden en interieur, daar weten ze bij ANNA+NINA alles van af. Wanneer je de prachtige winkel betreedt, word je omringd door gouden tinten en luxe. Meenemen: de theelepel met een palmboom of een eierdop in de vorm van een zwaan.

5. Olivia & Kate

De online winkel Olivia & Kate is perfect voor bijzondere hebbedingetjes. We doelen op: een bieropener met een leeuw, een roze velvet kussen of een diamantvormige opbergdoos. We want it all.

Laatste nieuws

Zie ook