Meghan Markle wil vader alleen spreken onder deze voorwaarde

Zo, duidelijk.

Lees ook

Ondanks dat een verzoening tussen Meghan Markle en haar vader Thomas er absoluut niet in leek te zitten, zou het zomaar kunnen dat de 37-jarige haar vader alsnog een kans wil geven voor een goed gesprek. Maar dan wel op één voorwaarde…

Negatieve uitingen

Zo luidt het verhaal van een bron aan Daily Mail. Meghan zou namelijk best weer contact met haar 74-jarige vader willen hebben, maar alleen als hij stopt met zijn vaak negatieve uitingen in de media. Ze zou graag zien dat hij in plaats daarvan persoonlijk met haar contact opneemt, zonder alle toeters en bellen die hij nu regelmatig uit de kast haalt.

Moeder Doria

Ook vermeldt de bron dat Thomas' beweringen dat hij geen contact met zijn dochter kan opnemen, onjuist zijn. "Hij weet dat haar moeder Doria regelmatig contact met haar heeft en hij weet hoe hij Doria moet bereiken." Wel zal er alsnog het een en ander moeten veranderen, want volgens een goede vriendin van Meghan is de voornaamste reden dat zij niet reageert, omdat Thomas allesbehalve respectvol is. "Thomas praat meer met de pers dan dat hij direct contact zoekt met zijn dochter."

Lees ook: Op deze manier zal Meghan Markle haar zwangerschap verraden

Bron: Elite Daily Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook