Eindelijk! Temptations Danique klapt uit de school over relatie met Donny Roelvink

Ga er maar even voor zitten...

Lees ook

Finally! Na twaalf afleveringen krijgen we eindelijk antwoord op de vraag of Donny en Danique een stelletje zijn geworden na Temptation Island VIPS.

Fling

Lange tijd heeft ze haar lippen stijf op elkaar moeten houden, maar inmiddels is het hoge woord er eindelijk uit: Donny en Danique hebben na het programma zo'n twee maanden gedatet, maar spreken elkaar inmiddels niet meer.

"We hebben niet een relatie ofzo gehad, maar we hadden het wel heel leuk. Ik zag hem echt 4 à 5 keer per week, en toen kreeg ik na een tijdje niet zo veel meer te horen. En ja, nu heb ik eigenlijk helemaal geen contact meer met hem", vertelt ze aan Olcay Gulsen in Temptation Gossip. Toch waren de twee in de korte tijd erg close en intiem met elkaar. Want hoewel in Mexico de handjes keurig boven de lakens bleven, deelden ze eenmaal terug in Nederland wél het bed met elkaar.

'Ik snapte er helemaal niks van'

Hun kortstondige 'relatie' hield uiteindelijk geen stand. Iets waar ook Danique soms nog steeds niks van snapt. "Ik weet het zelf eigenlijk ook niet heel goed, maar ik denk dat hij weer terug is bij Amijé. Op een gegeven moment hadden zij weer contact en werd ik een beetje genegeerd. Ik snapte er helemaal niks van en ik vroeg het hem zelfs een paar keer, maar dan was het van 'Nee, er is echt niks aan de hand'. Totdat ik bij Michella Kox opeens een foto van hen samen zag en toen wist ik eigenlijk wel genoeg."

Een enorme klap voor de roodharige verleidster, die van Donny nooit een duidelijke uitleg heeft gekregen. "Ik heb er de eerste weken wel echt verdriet van gehad, maar ik heb dat nu afgesloten."

Lees ook: Temptations Danique kreeg het flink aan de stok met Amijé

​​​​​​​

Bron & Beeld: Temptation Island VIPS, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook