Spoiler: déze kandidaat schopt het niet ver bij Expeditie Robinson

Oeps...

Lees ook

Terwijl we nog in spanning afwachten op de bekendmaking van Kamp Noord, weten we inmiddels wél welke BN'ers er allemaal in Kamp Zuid zitten. Eén van hen is spierbundel en zoon van, Donny Roelvink, die natuurlijk hoopt het beter te doen dan zijn broer Dave. Maar of het hem gaat lukken…

Kort maar krachtig

De 21-jarige weet zich de afgelopen tijd goed in de kijker te spelen. Niet alleen heeft hij Temptation Island op zijn cv mogen zetten, ook werd-ie gevraagd voor Expeditie Robinson. Al zou zijn deelname maar van korte duur zijn geweest, zo lijkt ex-liefje Danique Hogguer te verklappen.

Loslippig

De verleidster uit Temptation Island VIPS lijkt namelijk haar mond voorbij te hebben gepraat tijdens een interview met FunX. In het filmpje, dat inmiddels niet meer te vinden is, vertelde Danique over haar romantische avontuur met Donny, maar laat ze per ongeluk ook iets los over zijn deelname aan Expeditie Robinson. Zo zou hij haar bij thuiskomst hebben gebeld met de woorden: "Ja, ik ben alweer terug." Tijdens het interview merkt Danique op dat ze net iets te loslippig is geweest en probeert ze snel van onderwerp te wisselen. Oops!

Lees ook: Eindelijk! Temptations Danique klapt uit de school over relatie met Donny Roelvink

Beeld: Temptation Island VIPS

Laatste nieuws

Zie ook