Glennis Grace blaast iedereen omver tijdens liveshow America’s Got Talent

Wow!

Lees ook

She did it again! Het optreden van Glennis Grace in de tweede liveshow van America's Got Talent is meer dan goed gegaan. De zangeres zong het nummer Never Enough uit de film The Greatest Showman en gaf werkelijk alles wat ze in zich had. En dat werd gewaardeerd door zowel de jury als het publiek.

Shinen

Maar ondanks dat het Nederlandse publiek niet kan stemmen, krijgt ze ook zeker veel lovende woorden uit haar thuisland. "Je deed het fantastisch, mijn stem heb je!", "Ik heb je net zien shinen en ben op vakantie in Amerika, dus ik kon op je stemmen!", "Dit was een fenomenaal optreden, je bent mijn favoriet. Ik volg je al jaren en hoop dat je wint!" en "Je verdient het. Jammer dat je doorbraak in de Verenigde Staten zo lang heeft geduurd, maar beter laat dan nooit" is slechts een greep uit de vele reacties.

Rollercoaster

Glennis zit op dit moment midden in een rollercoaster, want ze weet vanavond pas of dat ze door is naar de volgende ronde. Wel heeft ze inmiddels laten weten heel erg happy met haar optreden te zijn. "Wow! Deze America's Got Talent-liveshow raakte me tot diep in mijn ziel! Bedankt allemaal voor de liefde en steun." En nu maar hopen dat de Lady of Soul door is naar de volgende ronde. We want more!

Lees ook: Glennis Grace laat arm vol tatoeëren

Bron: BuzzE Beeld: ANP, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook