Kim Kardashian onthult hoe ze 10 kilo afviel

Take notes, ladies!

Lees ook

Kim Kardashian is slanker dan ooit tevoren. Nu is het algemeen bekend dat de realityster een erg strikt dieet heeft en zichzelf flink in het zweet werkt, maar haar huidige killerbody heeft ze voornamelijk te danken aan haar nieuwe personal trainer Melissa Alcantara. Maar wat is het geheim van KKW en de fitness goeroe?

Skip cardio

Zes dagen per week staat ze om zes uur ’s ochtends op to work her ass off. Kim vertelt in een interview met E! News dat ze anderhalf uur per dag vooral aan krachttraining doet en er haast geen cardio aan te pas komt. Elke dag focust ze op een ander deel van haar lichaam: schouders, biceps, triceps en dan weer haar rug. Afwisseling is volgens La Kardashian the key!

Legday

Eén ding is zeker: Kim never skips legday. De brunette vertelt dat ze maar liefst drie dagen per week specifiek traint op Kim haar prachtige benen. Ook qua voeding heeft ze het over een andere boeg gegooid. Alle suikers en eten uit pakjes en potjes worden in huize Kardashian-West verbannen. Haar maaltijden bestaan nu nog alleen maar uit proteïne, koolhydraten en natuurlijke vetten. Tsja, dat lijf krijg je natuurlijk niet gratis en voor niets.

Lees ook: Zien: vrouw wil billen van Kim Kardashian en slaat door

Bron: Yahoo Lifestyle Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook