Waarom iedereen het over deze nieuwe Netflix-film heeft

We like it!

Lees ook

Het maakt eigenlijk niet uit hoe oud je bent: deze typische high school Netflix-film blijft leuk. Hoewel de verfilming van het boek To All The Boys I've Loved Before pas een week online staat, heeft het nu all fans all over the world en is het inmiddels een groot succes te noemen.

Feelgoodfilm

Heb jij de film nog niet gezien? Twijfel dan niet langer en open nu je Netflix-account om 'm te gaan kijken. Niet alleen is het naar verluidt een heerlijk feelgoodfilm om bij weg te dromen, ook is hottie Noah Centineo, die de rol van Peter Kavinsky speelt, niet bepaald een straf om naar te kijken.

Bff

Maar naast de knappe kop van Noah, is ook hoofdrolspeelster Lara Jean Covey, gespeeld door Lana Condor, er een die je gelijk in je hart sluit. De actrice is ontzettend likeable in de film, waardoor je zou willen dat het je bff was. Alsof dat nog niet genoeg punten zijn om de film gaan kijken, is ook Pretty Little Liars-ster Janel Parrish van de partij én krijgt de film zonder twijfel een vervolg. Nou, waar wacht je nog op?

Lees ook: Deze populaire Netflix-serie krijgt een tweede seizoen

Bron: Flair.be Beeld: To All The Boys I've Loved Before, iStock

Laatste nieuws

Zie ook