Zien: de allereerste beelden van de modellen van HNTM

Wat een knapperds!

Lees ook

Daar zijn ze dan: de modellen van het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model. En daar zit weer heel veel moois tussen!

Selectie

In de eerste aflevering krijgt de jury gelijk een hele lastige taak. Uit maar liefst tachtig prachtige jongens en meisjes, zal de jury gelijk een heleboel kandidaten moeten teleurstellen. Er is namelijk lang niet plek voor iedereen in het inmiddels welbekende HNTM-huis.

Bekende

Een lastige taak dus voor de jury. Want waar de meesten al dromen van een grote modellencarrière, zal uiteindelijk maar één jongen of meisje met de winst naar huis gaan. Maar first things first: de selectiedag met de top 80. En daar zit in ieder geval één bekende tussen. Voor wie goed naar het filmpje kijkt, ziet dat de jongen in het laatste shot Luca Gilliot is. De knappe jongen ziet er overigens niet alleen handsome uit, maar blijkt ook nog over een lekker sound te beschikken. Zo won hij in 2016 tijdens het programma The Next Boy/Girl Band een plekje in de boyband 4U, dat het helaas niet langer dan een jaar volhield. Ook is hij de stiefzoon van vlogster Laura Ponticorvo en is hij regelmatig in haar vlogs te zien.

Lees ook: Loïs & River van HNTM: Wat doen ze nu?

Beeld: Instagram, HNTM

Laatste nieuws

Zie ook