Dit is wat je moet weten over het nieuwe seizoen van Grey's Anatomy

Can't wait!
Dit is wat je moet weten over het nieuwe seizoen van Grey's Anatomy

De fans krijgen er maar geen genoeg van: Grey's Anatomy. De populaire ziekenhuisserie is totally ready voor het vijftiende seizoen, dat binnenkort op de Amerikaanse televisie verschijnt. In ons land moeten we helaas nog iets langer wachten, maar één ding is zeker: ook dit seizoen mag je niet missen.

Voorproefje

Ondanks dat het nog wel even duurt voordat we de afleveringen kunnen bingewatchen, geeft de soap ons wel alvast een voorproefje op het nieuwe seizoen. Zo zijn er een aantal dingen die het nieuwe seizoen ons gaat brengen. Komen ze!

1. De datum waarop de eerste aflevering te zien is

Side note: dit geldt dus voor wie in Amerika woont. Maar hé, weet je op een mysterieuze wijze het web te hacken en zo alvast de afleveringen te kunnen zien, dan geldt dit ook voor jou. De eerste aflevering van het vijftiende seizoen is op 27 september te zien.

2. De eerste afleverting duurt maar liefst twee uur

OMG, we love it! Kom maar door met die film-achtige taferelen.

3. Je moet het voortaan zonder Arizona Robbins en April Kepner doen

Grey's Anatomy will never be the same... Begin dit jaar kwam het shockerende nieuws naar buiten dat Arizona en April beide uit de serie zouden worden geschreven. Het vijftiende seizoen zal dan ook zónder deze twee toppers zijn. En dat is toch jammer!

4. Maar... Teddy Altman blijft in de serie

Spoiler alert: mocht je het veertiende seizoen nog niet gezien hebben, scroll dan vooral lekker door. De die hard fans hebben namelijk kunnen zien dat Teddy zwanger is van het kindje van Owen, waardoor ze besluit om in Seattle te blijven. Maar of dat de juiste beslissing is, dat gaan we in het vijftiende seizoen zien.

5. Een nieuwe arts komt bij Grey Sloan Memorial Hospital werken

Ladies, houd je hart vast: er is namelijk een nieuwe hottie in town. Chris Carmack, bekend uit series als O.C. en Nashville, zal zich bij de cast voegen. Oehlala!

6. Thatcher Grey is terug van weggeweest

De vader van Meredith en Lexie is ook weer gestrikt voor het vijftiende seizoen. De acteur is al sinds seizoen zeven niet meer in de serie te zien, wat eigenlijk maar één ding betekent: zijn terugkeer gaat voor veel rumoer zorgen.

7. Meredith Grey wordt opnieuw verliefd

Ze verloor haar allergrootste liefde toen Derek Shepherd stierf, vond daarna opnieuw liefdesgeluk bij Nathan Riggs, maar eindigde het veertiende seizoen alsnog alleen. But no more. Meredith zal namelijk opnieuw gelukkig worden in de liefde. De grote vraag luidt nu alleen: met wie?

Lees ook: Video: Grey's Anatomy-cast maakt hilarische Beyoncé-parodie

Bron: Bustle Beeld: Grey's Anatomy

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9aeadceef70', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });