Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptations Tim heeft weer een nieuwe 'liefde van zijn leven'

We kunnen je voorstellen aan wéér een nieuwe liefde van Temptation Island-deelnemer Tim. Dit keer heeft hij zijn zinnen gezet op de 23-jarige Ranii Vanderheeren. Op de Facebookpagina van Tim deelt hij een zoet kiekje met zijn vlam, met als onderschrift 'De liefde van mijn leven.' Tja die hebben we natuurlijk eerder gehoord. Of dit de ware is voor Tim? We hopen het!

Temptations Fabiola laat rappend van zich horen

Dat de krullenbol van rappen houdt, hebben we eerder al gemerkt in haar voorstelrondje in Temptation Island VIPS. Het was even afwachten wanneer we weer wat zouden horen van haar rapkunsten, maar het moment is nu eindelijk daar. Op Facebook deelt ze een filmpje waarin ze haar rapkunsten met de wereld deelt. Hebben we hier te maken met de nieuwe Famke Louise? Bekijk de video hieronder en oordeel zelf.

Michael Van Der Plas komt in aanraking met de politie

In de eerste aflevering van de nieuwe realitysoap De Van Der Plasjes Draaien Door is het gelijk raak. Michael wordt aangehouden door de politie wegens veel te hard rijden. De ex-vriend van Barbie zou zo'n 45 kilometer te hard hebben gereden. Bij 50 km moet je je rijbewijs inleveren. Oeps…

Bron: Show.nl Beeld: Temptation Island VIPS, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook