Ophef over sexy trouwjurk Denise Richards

Kijk mee en oordeel zelf

Lees ook

Afgelopen weekend trouwde de Amerikaanse filmster Denise Richards met haar Aaron Phypers. Dat de twee verloofd waren, werd pas twee dagen daarvoor bekendgemaakt in het tijdschrift People. Maar dat was niet het enige waar mensen van opkeken.

24 uur

Denise gaf haar kledingontwerper 24 uur de tijd om haar droomjurk te creëren. Een strapless bloemenjurk was haar wens. Ontwerper Mark Zunio ging aan de slag en creëerde een trouwjurk die voor verschillende meningen zorgt. Velen vinden de jurk aan de korte kant en ook de decolleté is wel erg aanwezig.

"Schat, geweldige jurk, verkeerde gelegenheid." maar ook: "Ik zou een andere jurk gekozen hebben, met dat gezegd te hebben, ik ben niet de bruid, het is haar dag en haar keuze. Als ze zich mooi voelt, geef haar dan de kracht! De ontwerper is geweldig en zou inderdaad tegemoet moeten komen aan de wensen van de klant. "

Veel ophef

Designer Mark Zunio liet ook van zich horen en schreef op Instagram: "Ik denk dat we nog nooit een bruidsjurk hebben laten maken met meer gedeelde meningen over de jurk dan die we net voor Danise Richards hebben gemaakt!"

Lees ook: Betaalbare lookalike van Meghan Markle's trouwjurk te koop

Bron: Mirror Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook