Kelly Rowland klapt uit de school over catfight Cardi B & Nicki Minaj

Preach, Kelly, preach!

Lees ook

Eerder schreven we al over de reactie van Nicki Minaj op de ordinaire catfight tussen haar en Cardi B. Nu komt ook Kelly Rowland met haar kant van het verhaal. De zangeres stond namelijk pal naast de twee toen de naaldhakken en pruiken door de lucht vlogen op het Harper's Bazaar ICONS party.

Reactie

Even een geheugenopfrisser: Nicki Minaj en Cardi B gingen vrijdag op de vuist tijdens New York Fashion Week omdat Nicki nare opmerkingen zou hebben gemaakt over het dochtertje van Cardi B. Wat waarheid is, weet helaas niemand.

Wat Kelly Rowland vindt als hoofdgetuige van deze onvergetelijke avond? Ze is totaal niet onder de indruk van de twee. "Ik denk in een tijd waarin Serena Williams vecht voor gelijkheid – ook al ben ik gek op Nicki Minaj en Cardi B – dan kunnen we gewoon niet vechten om dit", zegt de zangeres tegen E! News.

Just chill

Preach Kelly, preach! Ze voegt er nog wel aan toe veel liefde voor beide artiesten te hebben, maar dat dit gewoon niet de tijd is voor zulke ruzies. "We hebben veel grotere problemen dan dit, weet je wat ik bedoel… Dus ik weet het niet, ik ben Zwitserland."

Lees ook: Waarheid achter relatie Nicki Minaj en Eminem

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook