Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Wil je weten

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Mariah Cary brengt weer nieuwe muziek uit

Mariah Carey is making a comeback. De All I want fot Christmas-zangeres brengt na vier jaar weer een album uit. Het nummer dat alvast als voorproefje wordt gelanceerd, aankomende donderdag, is het nummer GFTO. Op 5 oktober komt het eerste officiële nummer van het album, With You uit. Hoe het album gaat heten, is nog niet bekend.

Leco neemt het op voor Sylvie

Arme Sylvie! Voormalige vriendinnen Sabia en Touriya hebben de wereld in geroepen dat Sylvie helemaal geen kanker heeft gehad en alles verzonnen heeft. Best een heftige uitspraak van de twee dames. Gelukkig is daar Leco van Zadelhoff die het voor de presentatrice en model opneemt. Op Instagram plaats de stylist een foto van hem en Sylvie met de tekst: "lieve leuke knappe Sylvie… ben trots op je… laat je niet gek maken door alle verhalen … misselijkmakend hoe mensen zich soms uitlaten.. ik weet hoe de situatie was (is).. ik was er namelijk bij! Trots op je! #powerwoman."

Roxeanne en Erik op pad met de kleine

De papa en mama van de pasgeboren Fender, brachten een heerlijke avond door in het hotel van de Efteling. Kleine Fender is natuurlijk gezellig mee op zijn eerste uitstapje met een overnachting. Rox en Erik beleven letterlijk een sprookje. Op Instagram Stories deelt de zangeres een video van de zogenoemde Assepoester-kamer waar ze overnachten en drinkt ze een glas wijn met Erik. Ook op Instagram delen de ouders allerlei kiekjes van de kleine Fender. Zo te zien heeft-ie het erg naar z'n zin, want zijn boevengrijns is op elke foto terug te zien.

Bron: Show Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook