Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Kourtney Kardashian weer aan het daten

Een maand na haar breuk met Younes Bendjima heeft de 39-jarige realityster opnieuw een jong model aan de haak geslagen: Luka Sabbat. Kourtney en de twintigjarige Luka gingen een hapje eten in een restaurant in Los Angeles. De oudere zus van Kim Kardashian deelde op Instagram foto's van de avond, maar Luka was daar niet op te zien.

Kardashian en de 25-jarige Bendjima gingen begin augustus uit elkaar nadat het model was gezien met een andere vrouw op vakantie in Mexico.

Fans vallen dochtertje Chris Brown lastig

De moeder van het dochtertje van Chris Brown wil meer alimentatie, omdat fans van de zanger de kleuter niet met rust laten. Nia Guzman vraagt in rechtbankpapieren om meer geld van de muzikant, zodat ze met de 4-jarige Royalty kan verhuizen naar een woning met meer privacy.

In zijn documenten legde Chris vast dat hij al 6000 dollar per maand betaalt voor de privéschool, medische zorg en een nanny voor Royalty. Daarnaast zegt hij bijna 1800 dollar per maand bij te dragen voor vakantie en reiskosten, 1500 voor cadeautjes en vermaak en ruim 400 voor naschoolse activiteiten. Hij wil het bij die kleine 10.000 per maand laten, terwijl Nia 21.000 dollar per maand aan alimentatie eist.

Ariana Grande luistert nieuw album Mac Miller

Ariana Grande houdt de herinnering aan haar ex Mac Miller levend door zijn muziek te luisteren. De 25-jarige zangeres liet op haar Instagram Stories weten dat ze een aantal nummers van Macs nieuwe album Swimming op had staan. Ariana voegde engelen, wolken en hartjes emoticons toe aan de post. Het is de derde keer dat de zangeres een eerbetoon brengt aan haar ex die ruim een week geleden dood werd aangetroffen in zijn woning. Hij had vermoedelijk een overdosis genomen. De rapper ging al langer gebukt onder drugsverslavingen.

Laatste nieuws

Zie ook