Boer Zoekt Vrouw deelnemer valt keihard door de mand

Ouch!

De eerste aflevering van Boer Zoekt Vrouw heeft al meteen voor veel ophef gezorgd. Eén van de boeren is namelijk uit het programma gezet.

Hosselaar Remco

Het gaat om Boer Zoekt Vrouw-deelnemer Remco uit het Friese dorp Fochteloo. De 29-jarige melkveehouder liep illegaal vrouwen te fixen buiten het programma om en dat mag niet volgens de regels. Bij een tentfeest van het programma waar alle schrijfsters waren uitgenodigd kwam de aap uit de mouw, of de koe uit de stal. Daar mocht hij het pijnlijke verhaal gaan uitleggen. Helaas zijn er geen beelden van, want het programma besloot het incident niet uit te zenden.

Hoewel hij met 47 brieven er net ééntje te weinig had om in de uitzendingen gevolgd te worden, zouden zijn avonturen nog wel op de website komen. Helaas voor hem gaat dat nu niet door.

Lees ook: Deze Boer Zoekt Vrouw-ster doet ook mee aan Expeditie Robinson

Don Juan Remco

Remco had al contact met vrouwen tijdens de voorstelronde en vroeg hen een brief naar het programma te schrijven. Hierdoor kregen andere schrijfsters geen eerlijke kans volgens de programmamakers. "Doordat Remco al met meerdere dames contact bleek te hebben, die dat niet van elkaar wisten, en hen ook heeft gevraagd te schrijven, heeft hij in onze optiek niet fair gehandeld", laten ze weten aan het AD.

Lees ook: Boer Zoekt Vrouw komt met gloednieuwe online serie

Ladykiller Remco

Ook casanova Remco heeft inmiddels gereageerd. Hij heeft erg spijt van zijn handelen. "Ik had dit natuurlijk nooit op deze manier moeten doen. Ik had eerlijk moeten zijn tegen de vrouwen en tegen Boer zoekt Vrouw." Of hij met een van de briefschrijfsters nog steeds contact heeft, is niet bekend. Desondanks lijkt het ons dat deze boer geen moeite heeft met de vrouwtjes, en dan hebben we het niet over zijn koeien.

Bron: Panorama, Beeld: ANP

Laatste nieuws