Videoland komt met documentaire over Famke Louise

Documentaire over Famke Louise

Lees ook

Vanaf 4 november komt Videoland met een nieuwe documentaire die over *tromgeroffel* Famke Louise gaat. De vlogger geeft in de vierdelige serie een volgens Videoland "intiem kijkje in haar hectische leven". Het platform spreekt van een "oprecht, rauw en onthullend portret".

Real life

De YouTuber, model en zangeres laat weer een nieuwe kant van zichzelf zien. In de docu laat Famke haar real life zien voor de camera; onder andere hoe ze omgaat met ambitie, roem en haters.

Lees ook: Famke Louise aan de slag met Ronnie Flex

Heftig

De maker van de vierdelige documentaire is Elza Jo Tratlehner. "Ik vond het heel inspirerend om Famke zo dicht op de huid te volgen. Voor mij staat zij model voor het nieuwe feminisme. Ze heeft zo’n enorm doorzettingsvermogen, is een ontzettend sterke vrouw en heeft een eigen, interessante kijk op de wereld en de positie van de vrouw. Ook vond ik het fascinerend om te zien hoe haar generatie omgaat met social media, waarbij het echte leven overvloeit in het virtuele leven en andersom. Ik denk dat mensen na het zien van de docuserie anders tegen Famke aankijken. Haar persoonlijke leven is namelijk minstens zo heftig als haar leven als artiest, ik denk dat mensen zich dat niet beseffen."

Onwennig

Ondanks dat Famke vlogt, vond ze het wat onwennig om de hele dag een camera op haar gericht te hebben en zich open te stellen. "Ik vond het best confronterend om alles terug te zien, maar ik geniet van elke seconde van mijn leven op dit moment. Er zijn goede en slechte momenten, maar ik blijf hard werken. Elza Jo heeft er een hele mooie en persoonlijke documentaire van gemaakt."

De vierdelige serie is vanaf 4 november in zijn geheel te zien bij Videoland. Iedere aflevering duurt 25 minuten.

Lees ook: Famke Louise doet boekje open over Expeditie Robinson

Bron: Tv-visie Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook