Doe mee met de Grazia & TK Maxx Celebrity Treasure Hunt en win een giftcard van €50

Win, win, win!

Lees ook

Vind jij tijdens het shoppen altijd de pareltjes, laat je je graag inspireren door celebrities, hou je van styling en ben je als heuse schatzoeker gek op een uitdaging? Doe dan nu mee met de Grazia & TK Maxx Celebrity Treasure Hunt en win één van de 10 TK Maxx Giftcards van €50,-.

Celebrity Treasure Hunt

Op 10 september was het zover: de tien lucky Grazia-lezeressen die uit de vele aanmeldingen waren uitgekozen om met een vriendin deel te nemen aan de exclusieve Grazia & TK Maxx Celebrity Treasure Hunt werden feestelijk ontvangen in TK Maxx Den Haag.

Onder het genot van hapjes, drankjes en swingende deuntjes creëerden de koppels ieder één van de tien celebrity looks en streden hiermee tegen elkaar. Het winnende koppel ging naar huis met een giftcard t.w.v. €100 per persoon.

Was je er niet bij? No worries, want voor iedereen die het moest missen: je kunt nu ook vanuit huis meedoen met de Celebrity Treasure Hunt! Lees onder de aftervideo hoe je mee kunt doen om kans te maken op een mooie prijs.

Win, win, win!

Adem jij ook fashion? Creëer één van de twee onderstaande looks en maak kans op één van de tien TK Maxx giftcards van €50,-.

Ben je aan het shoppen en zie je pareltjes die onderstaande power vrouwen wel zouden dragen? Heb je toevallig soortgelijke items in je kast hangen? Of kom je er net achter dat je vandaag in de stijl van Gigi of Victoria bent gekleed? Pak je camera erbij, leg je look vast en upload hem op Instagram of Facebook met de hashtag #TKMaxxGrazia. Of het nu een outfit flatlay, streetstyle kiekje of selfie is; alles mag en alles kan!

Let op: je hoeft de outfit niet precies na te doen met exacte items, maar een look 'in de stijl van' creëren. What would Gigi or Victoria wear?

Succes!

Laatste nieuws

Zie ook