Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Kristen Bell onder vuur om wietgebruik

De actrice heeft flink wat kritiek gekregen nadat ze had verteld dat ze weleens wiet rookt in het bijzijn van haar man Dax Shepard. Hij heeft namelijk een verleden met een drugs- en drankverslaving. De The Good Place-actrice sprak over haar softdrugsgebruik in de podcast van Marc Maron. "Het stoort hem niet", zei ze over Dax.

Toch spraken veel mensen op social media hun afkeur uit en wijdde praatprogramma The Talk er een een tweet aan. "Kristen Bell gebruikt wiet waar Dax Shepard bij is, ook al is hij afgekickt. Als jij dat was, zou je dat dan van je partner ook verwachten?"

Dax besloot zelf te reageren. "Dat zou hetzelfde zijn als wanneer je diabetes hebt en je van je partner verwacht dat hij nooit een toetje neemt. Doe normaal!"

Rihanna krijgt overheidsfunctie in Barbados

De zangeres is sinds donderdag speciale afgevaardigde van Barbados. De regering van het eiland verklaarde in een statement dat de zangeres is aangewezen als "buitengewone ambassadeur met volmacht, met speciale aandacht voor het promoten van onderwijs, toerisme en investeringen in het eiland."

In de verklaring schrijft de overheid: "Robyn 'Rihanna' Fenty heeft de titel gekregen omdat ze een prominente Barbadaan is die aanzienlijk heeft bijgedragen aan het imago van het eiland in de wereld. Rihanna heeft met haar liefdadigheidswerk, vooral op het gebied van gezondheid en onderwijs, haar grote liefde voor dit land laten zien."

Premier Mia Amor Mottley liet daarnaast weten: "Ze laat haar vaderlandsliefde zien door veel terug te geven aan dit land en haar eiland altijd te koesteren als haar thuisbasis." Rihanna is in ieder geval in haar nopjes. "Ik had niet trotser kunnen zijn op deze prestigieuze titel in mijn thuisland. Ik kan niet wachten."

Caitlyn Jenner: 'ik zal altijd vader blijven'

Caitlyn gaat dan wel sinds 2015 door het leven als vrouw, ze heeft er totaal geen problemen mee dat haar kinderen haar 'pa' noemen. In tv-programma Loose Women vertelde de oud-atleet donderdag dat haar jongste dochters Kendall en Kylie Jenner, toen 19 en 17 jaar, zich in eerste instantie afvroegen hoe ze hun vader moesten gaan noemen toen Bruce aankondigde als Caitlyn verder te gaan. "Ik keek ze aan en zei: 'papa'", herinnerde de realityster zich. "Ik zei: ik zal altijd jullie pa zijn. Tot op de dag dat ik sterf ben ik jullie vader, dus voel je niet bezwaard me zo te noemen."

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook