Zien: oude modellenfoto’s van Kate Middleton opgedoken

Oude foto's

Lees ook

We kennen Kate Middleton natuurlijk als de ingetogen vrouw van prins William en moeder van George, Charlotte en Louis. Maar voordat ze een royal werd, heeft ze ook een fair share aan het studentenleven gehad. Wist je dat de hertogin van Cambridge in haar vroegere jaren model is geweest? Sterker nog, misschien was dit wel hét moment dat prins William bij haar uit de friendzone stapte.

Liefdadigheidsshow

Voor een liefdadigheidsopdracht in haar tijd op de St. Andrews University in Schotland, droeg Kate Middleton een wel heel pittige jurk op de catwalk. Het gaat om een volledig doorschijnende jurk, ontworpen door designer Charlotte Tod. In 2012 blikte ze lachend terug op haar outfit tijdens een jubileumdiner. Zo vertelde ze een huidige student van de universiteit dat ze maar beter niet mee kan doen aan de liefdadigheidsmodeshow van de school. ‘’Je weet nooit van te voren in wat voor kleding je gehesen wordt,’’ aldus Kate. Bekijk hier de foto's.

Lees ook: Is het jou ooit opgevallen dat Kate Middleton een enorm litteken op haar hoofd heeft?

De vonk

Misschien zien wij deze jurk als een doorschijnend stuk stof over wat ondergoed, William zag dit anders. Waarschijnlijk was de modeshow het moment dat de vonk tussen de twee oversloeg. Na een lange vriendschap maakte de toen 19-jarige prins kort hierna de stap naar hun romance.

Bron: Marie Claire Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook