Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Yolanthe over wonen in Amerika

Yolanthe deed samen met zoontje Xess Xava een shoot. In het interview vertelt Yolanthe dat ze nog heel graag een keer in Amerika willen gaan wonen. Ook is ze al druk bezig met nadenken over waar de kleine over twee jaar naar school gaat. "We wonen nu in Qatar, maar dat kan volgend jaar anders zijn, het kan over een half jaar anders zijn, het kan morgen anders zijn", zegt ze met een lach. Voorlopig wacht ze nog even af, tot ze echt moet gaan beslissen.

Geraldine Kemper denkt niet dat ze Jinek en Janzen kan verslaan

Geraldine Kemper is genomineerd voor de Zilveren Televizier-ster en daar is ze heel blij mee, zegt ze tegen BuzzE. De BBNVARA presentatrice is dit jaar voor de vierde keer genomineerd en neemt het op tegen Chantal Janzen en Eva Jinek. Beide wonnen zij al één of meerdere keren. Geraldine zegt hierover: "Ik vind het een heel mooi compliment dat ik tussen Chantal en Eva sta. Ik zie mezelf soms nog als een nieuweling, dat ben ik natuurlijk niet meer, en dan sta ik tussen zulke grote namen." Ze schat haar kansen niet al te hoog in. "Ik ben al heel blij dat ik er weer heen mag en dat ik weer bij de top drie zit."

K3 zangeres Marthe over breuk met Viktor

Sinds vorige maand ging het uit tussen K3-ster Marthe en Viktor. Viktor is de zoon van Gert Verhulst, de oprichter van Studio100. Het koppel begon sinds 2016 met daten en vanaf dat moment deelden ze af en toe kiekjes van hun relatie. Ze werden zelfs uitgeroepen tot het favoriete koppel van Vlaanderen. Na twee jaar kwam er een einde aan het sprookje.

Toch is Marthe zeker nog niet over de breuk heen. In de rubriek Bedgeheimen van James Cooke luchtte Marthe haar hart. "Wetend dat je alle twee pijn hebt door die beslissing… Dat is cru om te zeggen, maar dat helpt wel", vertelde ze. Daarna zegt ze dat ze Viktor ook nog graag ziet, maar het hem ook zou gunnen als hij iemand anders tegenkomt.

Bron: Shownieuws, Telegraaf, Flair Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook