Zien: onverzorgde voeten Meghan Markle zijn gesprek van de dag

Het is net een mens, hé!?

Lees ook

Ze moet zich dan wel aan strikte afspraken wat betreft haar garderobe houden, Meghan Markle weet het alsnog te presteren om er elke keer weer fabulous uit te zien. Van haar lokken tot aan haar make-up en van haar outfit tot aan haar schoenen. Al is dat laatste wel een dingetje geworden.

Schoenkeuze

Als royal lig je onder een vergrootglas. Iets waar Meghan Markle duidelijk nog een beetje aan moet wennen, want ze schoof haar volgens velen onverzorgde voeten toch gewoon in een paar muiltjes.

Ze mag dan wel de hertogin van Sussex zijn, ook Meghan blijft gewoon een mens. Toch zijn er altijd mensen die dat niet helemaal lijken te begrijpen. Dat er een laagje eelt op haar hielen is gespot, is dan ook het gesprek van de dag.

Lees ook: Meghan Markle flink in opspraak na déze actie

Vergrootglas

Haar voeten waren eerder ook al hot topic. Toen werd er voornamelijk over de vorm van haar tenen gediscussieerd. Als actrice liep ze regelmatig op de red carpet met open schoenen, maar sinds haar relatie met prins Harry wordt ze, waarschijnlijk om die reden, alleen nog maar met dicht schoeisel gespot.

Arme Meg…

Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook